VW DSG váltógomb oldalrész kasírozó


2015. novemberében átadtuk megrendelőnk telephelyén az 1db jobbos és 1db balos VW modul oldalrész kasírozógépet, melyek a VW család DSG váltógombjainak oldalrészét gyártják. Az automata gépek pneumatikus működtetésűek, PLC vezérléssel, beépített GSM modemmel, mely segítségével a telefonokra küldött SMS-el tájékoztatja a karbantartás személyzetet az üzemi jellemzőkről. A gépek természetesen fel vannak szerelve a kor követelményeinek megfelelő diagnosztikai csatlakozóval, melyen keresztül a PC oldali kezelőfelület segítségével lehet elvégezni a paraméterezést.

A gépek tervezése, és gyártása során figyelembe vettük a legújabb európai szabványokat és tervezési irányelveket, így szem előtt tartva a biztonságtechnikai és műszaki követelményeket.

A gépek átadásakor, egy független biztonságtechnikai felülvizsgálattal foglalkozó céget kértünk fel a ma már elengedhetetlen biztonságtechnikai felülvizsgálatok gépenkénti elvégzésére, mely vizsgálaton a gépeink sikeresen megfeleltek. Ezt úgy kell elképzelni, mint az autóknál a műszaki vizsgát, amit bizonyos időközönként meg kell újítani. Esetünkben gépeink 1 éves időtartamra kapták meg a megfelelt minősítést.

Az általunk tervezett és legyártott konstrukció jellemzője, hogy 20%-al sikerült csökkenteni a gyártási fázis ciklusidejét, ez ennyivel több legyártott alkatrészt jelent gépenként. Gépeink a napokban érték el a 300.000 db-os teljesítményt egyenként, mindeközben a gyártásközi selejt – egy elfogadható - 2%-os szinten maradt.

Tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk a karbantartási műveletek leegyszerűsítésére, ezzel a karbantartási idő csökkentésére, mely kiemelten fontos a járműiparban.

Gépeinket EK megfelelőségi nyilatkozatottal, magyar nyelvű kezelési- és karbantartási utasítással, szerelési ábrákkal és pótrészjegyzékkel adtuk át.


Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó
Váltógomb oldalrész kasírozó

További referencia munkáink