Bemutatkozás

Tar Tibor

Üdvözlöm honlapomon, Tar Tibornak hívnak a BME Gépészmérnöki Karán végeztem Gépgyártástechnológia szakon. Több mint 20 éve dolgozom a gépiparban tervezőként. Szakértői eskümet 2016-ban tettem le, igazságügyi szakértőként vagyok bejegyezve az Igazságügyi Minisztériumnál, szakterületem mezőgazdasági gépek gyártása.

A volt Debreceni Mezőgép vállalat utódcégénél dolgoztam 15 évig tervezőként, majd főmérnökként, ahol feladatom mezőgazdasági gépek tervezése és fejlesztése volt.

2014 óta vezetem saját vállalkozásomat a TT Engineering Mérnöki Irodát, melynek egyedüli tulajdonosa is vagyok.

2016 óta folyamatosan végzek szakértői tevékenységet magánszemélyek, bíróságok, ügyészségek, a Rendőrség és a Nemzeti Adó-, és Vámhivatal részére.

A TT Expert Igazságügyi Szakértő Kft. az Igazságügyi Minisztérium szakértői névjegyzékében bejegyzett szakértő cég. Számomra és fiatal mérnökcsapatom számára minden ügyfél és minden megbízás egyformán fontos, legyen az magánszakértői megbízás vagy hatósági kirendelés.

Továbbá rendelkezem Nemzetközi hegesztőmérnök diplomával (IWE), és Hegesztett szerkezetek nemzetközi gyártásfelügyelője diplomával (IWI-C), melyet a világ összes országában elfogadnak. Bejegyzett tagja vagyok a Nemzetközi Hegesztési Intézetnek. Hegesztőmérnökként tevékenykedem az ország egész területén.

Tagja vagyok az Igazságügyi Szakértői Kamarának és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának.

Üdvözlettel,
Tar Tibor
ügyvezető